Cultuurkoepel presenteert Het Orkest van de Achttiende Eeuw – Side by Side

Heiloo – Op vrijdag 10 maart presenteert de Cultuurkoepel Het Orkest van de Achttiende Eeuw – Side by Side. 110 musici brengen de Messiah van Händel onder leiding van Daniël Reuss.

De gebundelde energie van het Orkest van de Achttiende Eeuw en de gepassioneerde topstudenten van de oude muziekafdeling van het Koninklijk Conservatorium Den Haag zorgen er steevast voor dat dit jaarlijkse project een van de hoogtepunten van het seizoen is. Voor de editie 2023 wordt de succesformule uitgebreid met de allerbeste studenten van de afdeling zang en leden van Capella Amsterdam. Schouder aan schouder voeren de gelouterde professionals en de gretige nieuwe generatie zangers en instrumentalisten Händels Messiah uit, onder leiding van Daniël Reuss, één van de favoriete dirigenten van het Orkest van de Achttiende Eeuw.

Door de jaren heen bleek Side by Side voor de aanstormende talenten een levensveranderende ervaring, voor de leden van het Orkest van de Achttiende Eeuw een bron van inspiratie en voor het publiek een muzikale belevenis van de eerste orde. Geniet op vrijdag 10 maart om 20.15 uur van dit geweldige concert. Koop nu kaarten à 27,50 euro via www.cultuurkoepelheiloo.nl of aan de deur. (Foto: Alex Schröder)