Croonenburg start clinicseizoen op Paulusburcht

Castricum – Volleybalvereniging Croonenburg gaat in het komende seizoen zowel op het zand als in de zaal weer volleybalclinics verzorgen. De eerste volleybalclinic is donderdag 2 september op de Paulusburcht.

Alle leerlingen van de Paulusburcht kunnen op een leuke manier kennis maken met volleybal. Croonenburg heeft twee ervaren trainers die deze clinics verzorgen. Trainer Merel Besseling zegt: ,,De trainers zorgen ervoor dat de leerlingen zoveel mogelijk bewegen en zoveel mogelijk balcontact hebben.” De clinic van de Paulusburcht vindt plaats op het zand van ‘2beach’ aan de Zeeweg. Croonenburg heeft daar een mooi beachcomplex van vier velden.

Nieuw dit seizoen is dat Croonenburg ook elementen van andere sporten gebruikt in de clinics. Merel: ,,Zowel in onze clinics als op onze reguliere jeugdtrainingen maken we gebruik van andere vormen van bewegen. Wij verwachten dat deelnemers zo worden opgeleid tot veelzijdige bewegers. In ons reguliere trainingsprogramma kunnen we zelfs een stapje verder gaan. Eens in de zeven weken maken we een uitstap naar een andere sport, zoals squash, klimmen, dansen of kickboksen.’’

Er zijn nog enkele data open voor scholen om in te schrijven voor de veelzijdige volleybalclinics van Croonenburg. Neem daarvoor via het e-mailadres voorzitter@croonenburg.nl contact op. (Foto: aangeleverd)