Croonenburg smashend het nieuwe jaar in

Castricum – Vrijdag 6 januari is het weer zover: Croonenburg gaat smashend het nieuwe jaar in met het ‘Rammaarraak’ volleybaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door Kiki Lambrecht, Anna de Groot, Paul Giezeman en Tom Roeling.

Dit viertal doet er alles aan om van het toernooi weer een succes te maken. Zo wordt er een loterij georganiseerd met fantastische prijzen, waar verschillende bedrijven uit Castricum met alle plezier aan meedoen. Net als voorgaande jaren is er een thema. Het thema van dit jaar is: je favoriete film. Degenen die als beste verkleed zijn, krijgen hiervoor natuurlijk een prijs. Je kunt je aanmelden als team (minimaal zes personen, inschrijfgeld 30 euro) of als individu (5 euro). Je meldt je aan voor het niveau dat je momenteel speelt. Hier zal rekening mee worden gehouden bij de indeling van de teams om het zo leuk en eerlijk mogelijk te houden. Natuurlijk mag je ook meedoen als je geen volleybalervaring hebt. Je kunt je alleen vandaag nog aanmelden, let wel op: VOL=VOL! Na het toernooi wordt een feest georganiseerd met een DJ! Het toernooi en het feest vinden plaats in sporthal De Bloemen. Neem voor meer informatie contact op met Kiki Lambrecht (06 24341295), Anna de Groot (06 37313412) of stuur een e-mail (rammaarraak@hotmail.com).

Op de foto:
Kiki Lambrecht en Anna de Groot, beiden betrokken bij de organisatie van het Rammaarraak-toernooi. (Foto: Roos van Weers)