Croonenburg Dames 2 zoekt versterking voor volgend seizoen

Castricum – Vorige week dinsdag speelde Dames 2 van volleybalvereniging Croonenburg de laatste wedstrijd van het seizoen. Het seizoen werd goed afgesloten met een 3-1-winst. In de eerste set was het spannend, want de dames begonnen met een achterstand, maar ze hebben een mooie inhaalslag gemaakt en de eerste set binnen kunnen halen.

De tweede en derde set werden met een ruime voorsprong (25-13) gewonnen, dankzij mooie rally’s van de dames. De set-ups werden continu verdeeld over drie aanvallers en er werden nieuwe technieken uitgeprobeerd. Er ontstonden leuke en lange rally’s waarbij iedereen voor de bal ging. Helaas konden ze in de vierde set de stijgende lijn niet vasthouden en stonden ze aan het begin van de set flink achter. Aan het einde werden nog wat punten gepakt, maar het mocht niet meer baten en de set werd verloren met 16-25. Na afloop van de wedstrijd hebben de dames de winst natuurlijk gevierd met een drankje.

Op zoek naar teamgenoten

Voor het volgende seizoen zijn de dames dringend op zoek naar nieuwe teamgenoten. Heb je enige volleybalervaring en ben je op zoek naar een team? Kom zeker even een kijkje nemen bij Dames 2! Het zaalseizoen is afgelopen, maar de dames gaan na de meivakantie naar buiten en trainen op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in het zand bij 2Beach. Als je interesse of vragen hebt, kun je mailen naar technischecommissie@croonenburg.nl of bellen naar nummer 06 83931808.

Op de foto:
Croonenburg Dames 2 zoekt nieuwe teamgenoten. (Foto: Kieran Grapendaal)