Creatieve activiteit voor kinderen in bibliotheek

 In het kader van de kidsvakantiecocktail kunnen kinderen bij de bibliotheken in Castricum, Akersloot en Limmen in de zomervakantie komen knutselen in het BIEB Atelier. Op woensdag 1 augustus in Castricum, op woensdag 15 augustus in Akersloot en op woensdag en op 22 augustus in Limmen kunnen jonge creatievelingen zich uitleven. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en is iedere keer van 14.00 tot 15.30 uur.

Na het voorlezen van een mooi verhaal wordt geknutseld. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het BIEB Atelier, waarin een grote voorraad materialen te vinden is om een eigen kunstwerk te maken. In Limmen is het nog een verrassing wat men deze keer gaat maken. Kinderen van 6 t/m 12 jaar worden van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Natuurlijk wordt er tussendoor iets gedronken en gesnoept.

Ook meedoen? Ga dan op 1 augustus naar Bibliotheek Kennemerwaard vestiging Castricum, Geesterduinweg 1, op woensdag 15 augustus naar de bibliotheek in Akersloot, Rembrandtsingel 1 of op 22 augustus naar de bibliotheekvestiging in Limmen, Lage Weide 2a. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. De toegang is € 3,50. Aanmelden kan via de agenda op de website of bij de klantenservice in de bibliotheek (betalen met pin). Foto: aangeleverd.