Concert mannenkoor JustMen en Trio Divertire

Limmen – Op 15 oktober verzorgt het regionaal mannenkoor JustMen in samenwerking met Trio Divertire uit Alkmaar een concert in de PKN-kerk aan de Zuidkerkenlaan 25. JustMen is in 2019 van start gegaan met 9 mannen en na de coronaonderbreking groeide het vrij snel door naar de huidige 24 zangers. Het koor wordt gedirigeerd door Arie Krom en de pianobegeleiding is in handen van Karin Kroese.

Het repertoire is zeer divers, van nummers met een religieuze achtergrond zoals Bortnianski’s Tèbè Pojèm tot evergreens als ‘The Rose’ van Bette Midler en ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen. Het koor zingt alles vierstemmig en voor een deel a-capella. Trio Divertire bestaat uit Elly Bokhorst (sopraan), Ida van Aller (alt) en Thea Groot (piano). Letterlijk betekent Divertire amuseren, opvrolijken, vermaken. Het repertoire omvat (licht)klassieke duetten van onder meer Dvorák, Mendelssohn, Brahms, Purcell en Rossini, maar ook werk van Karl Jenkins en Pauline Viardot met soms uitstapjes naar volksmuziek en musicals. Zij worden gecoacht door de zeer inspirerende zangdocente Deborah Pardy.

U kunt kaarten reserveren bij Aad Zonneveld (06 81883078 / aadzonneveld1@ziggo.nl). Het concert begint om 15.00 uur (kerk open om 14.30 uur) en de entreeprijs is 10 euro. Er kan niet worden gepind. (Foto: Bos Media Services)