Concert La Cappellaccia

Toonbeeld Concerten organiseert op 16 december om 15.00 uur een concert in theater Koningsduyn met vocaal kwartet La Capellaccia.

Vocaal kwartet La Cappellaccia, opgericht in 2005, bestaat uit vier professioneel geschoolde zangers: Christien van ‘t Hof (sopraan), Stephanie Gericke (mezzosopraan), Pieter de Goede (tenor) en Gerard Smits (bas). Ze zingen à capella, dus zonder begeleiding.

De kwartetleden wonen in verschillende streken van het land en treden in het binnen- en buitenland op. Elk jaar maakt een uitvoering van een speciaal kerstprogramma daar onderdeel van uit. Dit keer is geen bepaald thema gekozen, maar zingen ze sfeervolle kerstliederen van over de hele wereld. Bij een aantal liederen wordt het publiek uitgenodigd om mee te zingen. De tekst wordt vooraf uitgereikt. Daardoor zullen de toehoorders zich ongetwijfeld nog meer betrokken voelen bij het muzikaal gebeuren. Kortom, het belooft een prachtig concert te worden in de aanloop naar kerst.

Het concert vindt plaats op 16 december om 15.00 uur en kaarten zijn te verkrijgen via www.toonbeeld.tv of tel. 0251-659012 en verder verkrijgbaar aan de zaal, bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, Boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje). Volwassenen € 15,50, 65+ € 13,50, kinderen (onder 12 jaar) € 6,50; consumptie (koffie, thee, limonade) in de pauze inbegrepen. (Foto: aangeleverd)