Concert Cora Burggraaf in Protestantse Kerk Limmen

Limmen – De Stichting Limmen Cultuur organiseert op zondag 30 april een concert, uitgevoerd door Cora Burggraaf, samen met pianist Hans Eijsackers. Voor de vleugel staat een tafel met twee stoelen. Burggraaf nodigt mensen uit het publiek uit om bij haar plaats te nemen. Samen met Eijsackers geeft ze de liederen als presentjes aan haar tafelgenoot.

Ze zegt hierover: ,,Communicatie is mijn fascinatie. Hoe kunnen wij mensen onze ervaringen delen met de ander; kunnen we elkaar werkelijk kennen? Hoe kunnen we bij de ander naar binnen kijken? Muziek is mijn middel – muziek verbroedert, omdat je iets kunt delen, omdat het mensen bij elkaar brengt. En toen ik Marina Abramovich’ The Artist is Present had gezien, dacht ik: dit wil ik ook met muziek doen! Zingen voor iemand die recht tegenover je zit. Het zorgt voor een mengeling van nieuwsgierigheid, kwetsbaarheid en intimiteit, en echt contact.’’

Kaarten zijn via www.limmencultuur.nl verkrijgbaar. Het concert vindt plaats in de protestantse kerk aan de Zuidkerkenlaan 25 en begint om 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur). De entreeprijs bedraagt 15 euro inclusief koffie/thee voor aanvang. (Foto: Bos Media Services)