Clubkampioenen bij tafeltennisvereniging Castricum

Castricum – Zondag 12 januari werden de jaarlijkse clubkampioenschappen bij tafeltennisvereniging Castricum in hun clubgebouw in de Gobatstraat 12a gehouden. Zowel de jeugd als de senioren streden om een plaats op het podium.

Bij de jeugd werd na vele wedstrijden gespeeld te hebben Amrou Abou Zaid de winnaar. Amrou speelt al enkele jaren, en is nagenoeg onverslaanbaar. Wekelijks traint hij dan ook vele uren. Bij de senioren was het ongekend spannend. Na gespeeld te hebben in poules was er een A- en een B- finaleronde.  De B-finale werd gespeeld tussen Bart Klomp en Ghiath Miari waarbij Bart aan het langste eind trok en winnaar werd van de B-poule. In de A-poule was het ongekend spannend. De troostfinale tussen Wout Goos en Sandra Staring werd beslist in het voordeel van Wout. Hij werd derde.

De finale was een herhaling van 2019 waarbij Frank Walrave en Ieyad Salame tegen elkaar speelden. Het werd een spannende wedstrijd, waarbij beiden tot het uiterste gingen. Na vier sets moest er een beslissende vijfde set gespeeld worden. Over en weer waren er matchpoints. Ieyad won met 12-10, waarmee hij de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Castricum van 2020 werd.

(Foto: aangeleverd)