Clubkampioenen 2018-2019 bij Senioren Biljart Limmen

Onder grote belangstelling is dinsdag 7 mei in het biljartpaleis De Vredeburg het jaarlijks terugkerend biljartfestijn gehouden van de vereniging Senioren Biljart Limmen.

Bij de heren mocht Meindert Duin aantreden tegen Nico Baltus voor de finale. Beiden speelden ijzersterk, na 14 beurten hadden zowel Nico en Meindert nog 1 carambole nodig om het gemiddelde te halen. Meindert miste op een haartje, waarna Nico koel zijn punt binnenhaalde, wat hem de titel clubkampioen 2018 2019 opleverde. Hij mag de wisselbokaal voor een jaar mee naar huis nemen.

Vier dames speelden om de titel en probeerden in drie partijen het  hoogst mogelijke aantal winstpunten te verzamelen. Truus Limmen speelde sterk wat haar de titel clubkampioen dames heeft opgeleverd.

De strijd om de Harry Levering Bokaal is een jaarlijks terugkerende traditie. In de finale moest Piet Koot zijn meerdere erkennen in Dick van de Geer. Hij mocht  naast de wisselbokaal een geldbedrag, beschikbaar gesteld door Autobedrijf  Harry Levering uit Limmen, in ontvangst nemen.

Tenslotte werden de winnaars van de reguliere competities, de A-poule, de B-poule, Driebanden, Bandstoten en de Dames competitie in het zonnetje gezet. Zij gingen met een mooie beker naar huis. Met een hapje en drankje voor spelers en toeschouwers was het een zeer geslaagd biljartfestijn in De Vredeburg in Limmen.

Van mei tot september is in De Vredeburg de biljartzaal geopend op maandagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagmiddag. Vanaf september alle middagen vanaf 13.00 uur. Toegang 1 euro inclusief koffie. (Ben Piepers, foto: aangeleverd)