Classic Meets Jazz in Cultuurkoepel

Heiloo – Dit jaar is de zesde editie van Classic Meets Jazz, voor liefhebbers een jaarlijks terugkerend muziekfeest zonder weerga! Luisterrijk klassiek en happy jazz van de bovenste plank! Twee bekende musici, eerder succesvol in deze productie, komen opnieuw naar Heiloo.

Pianist Maarten den Hengst, violiste Floor le Coultre en een nog onbekende cellist zullen als pianotrio Antonin Dvorak’s befaamde Dumky trio vertolken, een verrukkelijke mengeling van Slavische melancholie en meeslepende vrolijkheid! In het jazzgedeelte opnieuw grote namen als Rob van Bavel (piano), Simon Rigter (tenorsax), Edwin Corzilius (contrabas) en Gunnar Graafmans (drums). De vocaliste is niemand minder dan publiekslieveling Deborah J. Carter (foto). Dan weten fijnproevers: dat wordt optimaal genieten van smeuïge swingers en sfeervolle ballads. Deborah, de musici en producer Erik Nap staan te popelen en adviseren: reserveer alstublieft op tijd!

Kom genieten op zondag 18 september om 14.30 uur in de Cultuurkoepel Heiloo. Zaal open 14.00 uur. Kaarten à 19,50 euro zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl en aan de deur. (Foto: aangeleverd)