CKenG gaat op bezoek bij Het Klaverland

Castricum – Vrijdag 29 november gaat CKenG op werkbezoek bij woonvoorziening Het Klaverland. Voor dit bezoek is er een korte algemene vergadering. Iedereen, lid of geen lid van de partij is van harte welkom, zowel op de vergadering als bij het bezoek aan Het Klaverland.

De vergadering start om 19.15 uur in het gemeentehuis. Ingang aan de C.F. Smeetslaan.

Na een kort algemeen overleg in het gemeentehuis gaat iedereen te voet naar Het Klaverland voor een werkbezoek. Het Klaverland is gelegen aan de Alkmaarderstraatweg in Castricum. Het Klaverland is een kleinschalige woonlocatie voor bewoners met een beperking.

CKenG wil graag in gesprek gaan met bewoners en leidinggevenden om te bekijken wat de gemeente voor hen kan betekenen. Medewerk(st)ers van Het Klaverland verzorgen een korte inleiding over de inhoud van hun werkzaamheden en waar men tegenaan loopt.

Frank Sluiter, die woont in Het Klaverland, is lichamelijk beperkt en prominent lid van CKenG. Frank neemt vrijdag iedereen mee in zijn dagelijkse leven. Frank is een begenadigd verteller die zijn eigen situatie erkent, en voor zover mogelijk alles uit het leven haalt. Ondanks zijn beperking is Frank een levensgenieter en een rasoptimist.

Frank ontvangt alle aanwezigen in zijn eigen huiskamer.

Foto: Erika Dekker-de Groot