Chefkok Carsten Röbling nieuwe ster bij Restaurant Aan het Bosch

Bakkum – Het vertrek van een chefkok is voor elk restaurant lastig. De identiteit van een restaurant hangt hier namelijk nauw mee samen. Het mag dan ook een klein wonder heten dat de zeer ervaren chefkok Carsten Röbling en de eigenaren van Restaurant Aan het Bosch, Saskia Geraeds en Rob Redmeijer, elkaar bij toeval zo snel zijn tegen gekomen. De souschef bracht hen met elkaar in contact.

Tijdens de kennismakingsgesprekken bleek dat Carsten Restaurant Aan het Bosch al een tijdje aan het volgen was. Toen hij door corona moest vertrekken bij een voorgaande werkgever hoopte hij ooit bij Restaurant Aan het Bosch aan het werk te mogen gaan. Toen ook nog bleek dat Carsten in zijn carrière chefkok is geweest bij restaurants die Saskia en Rob ook hoog in het vaandel hadden staan, was de deal snel gesloten.

Het is chef Carsten gelukt om de stijl en hoge culinaire kwaliteit van het restaurant te behouden en zelfs nog te overtreffen. Een echte aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt. Restaurant Aan het Bosch Bevindt zich in 4-sterren Boutique hotel Huize Koningsbosch aan de Heereweg 84. Zie ook www.huizekoningsbosch.nl voor informatie. (Foto: Rob Redmeijer / Restaurant Aan het Bosch)