Castricumse hockeydames op zoek naar versterking

Het eerste damesteam van Mixed Hockeyclub Castricum (MHCC) is vorig jaar gepromoveerd en heeft zich deze competitie keurig weten te handhaven in de tweede klasse. Om in de komende seizoenen kans te maken op promotie naar de eerste klasse is de club op zoek naar nieuwe talenten. Hiervoor worden door de hockeyclub open selectietrainingen gehouden. Op 12 en 14 juni om 19.30 uur organiseert MHCC de open selectietrainingen. Vervolgens wordt er op zondag 16 juni om 12.45 uur een onderlinge wedstrijd gespeeld.

Ben jij een speelster of keepster met ambitie en wil jij met jouw ervaring een jong team ondersteunen? Of ben je een speelster of keepster die de selectie net niet heeft gehaald of denkt net niet te gaan halen? Stuur dan een e-mail naar htc@mhcc.nl t.a.v. Peter Lagerwaard, bestuurslid hockey technische zaken senioren.

Van spelers die van buiten de club komen wordt verwacht dat ze, indien ze geselecteerd worden, zich voor 1 juli a.s. inschrijven bij MHCC. Dames 1 zal komend seizoen, onder leiding van de nieuwe trainer Joris de Vries, twee keer in de week trainen. Hoogstwaarschijnlijk op dinsdag- en vrijdagavond. (Foto: aangeleverd) :