Castricums schrijverscollectief presenteert verhalenbundel ‘Aangespoeld’

Strandvonder ontvangt eerste exemplaar

Castricum – Het Castricumse schrijverscollectief 500 Magazine aan Zee presenteert op zondag 8 maart zijn tweede verhalenbundel. In maximaal 500 woorden per verhaal nemen de schrijvers de lezer mee naar een andere wereld. Het eerste exemplaar van ‘Aangespoeld’ wordt op 8 maart om 14.00 uur bij Boekhandel Laan in Castricum aangeboden aan strandvonder Dirk Bakker.

De presentatie start met een verhaal van Castricums’ eigen strandvonder, Dirk Bakker. In de vijftien jaar dat hij strandvonder is spoelden er vele bijzondere vondsten aan. Vervolgens lichten de auteurs een tipje van de sluier op door enkele verhalen uit de bundel voor te lezen. Tot slot is er gelegenheid om de bundel te kopen en te laten signeren. In de pauze en na afloop is er koffie en taart te koop in de boekproeverij. Na de boekpresentatie is ‘Aangespoeld’ verkrijgbaar bij boekhandel Laan en via www.500magazineaanzee.nl.

Castricumse roots

500 Magazine aan Zee bestaat uit tien vaste schrijvers die allen Castricumse roots of op zijn minst een binding met de zee hebben. Bert Roodhof en Bregje van der Steeg schreven voor de bundel. En ook Inge Eusman, Bea Jansen, Maarten Ka, Edgar Nijman, Marius Pater, Margot de Zeeuw en Edgar Zonneveldt.  ‘Aangespoeld’ is de tweede bundel van 500 Magazine aan Zee. Eerder publiceerde het collectief al ‘Lezer gezocht’.

500magazineaanzee.nl publiceert wekelijks verhalen van vaste en gastauteurs. Daarnaast zijn er regelmatig gedichten te lezen. Er is maar één regel: bijdragen mogen niet langer zijn dan 500 woorden.

(Foto: aangeleverd)