Castricums dj-duo verzorgt jaren 80-dansavond in Heiloose Buk Buk

Castricum / Heiloo – Sinds 2018 zet het Castricumse dj-duo Two Imaginary DJ’s met hun jaren 80-dansavonden poppodia op z’n kop. Maar dan wel met de ‘betere’ jaren 80-hits. Denk aan Madness, Doe Maar, U2, The Smiths, The Cure, Depeche Mode, Talking Heads, David Bowie of New Order. Op zaterdag 16 september komt het duo opnieuw naar Buk Buk in Heiloo.

De eerdere avond waren een groot succes: ,,Het is altijd weer een feest van herkenning en binnen no time staat iedereen te dansen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om er weer een gezellig feest van te maken op 16 september‘’, aldus de Two Imaginary DJ’s Richard Heideman en Sander Steggink. Wat hen zo bijzonder maakt? Daar is het dj-duo duidelijk over: ,,We draaien alleen muziek vanaf vinylplaten, niks digitaal. Authentiek jaren 80 dus. En ondertussen staan we net zo hard mee te dansen als het publiek! En verzoekjes indienen mag uiteraard ook.‘’

Het alternatieve jaren 80-dansfeest met de Two Imaginary DJ’s is op zaterdag 16 september in Buk Buk aan de Pastoor van Muijenweg 12. Aanvang: 20.00 uur. Voorverkoop online via: www.ticketkantoor.nl/shop/dansavond160902023 of aan de deur op de avond zelf. Entree: 6,50 euro. (Foto: Aleid Bos)