CasRC spelers naar EK U18 rugby

Op 12 april vertrekken drie spelers van CasRC, Dale Zonneveld, Daily Limmen en Marckus Richardson, richting Rusland, Kaliningrad om daar het EK U18 (onder 18) rugby te spelen.

Voor Dale Zonneveld en Daily Limmen is het de tweede keer dat zij het EK U18 mogen mee maken en geselecteerd zijn. Voor Marckus is het de eerste keer dat hij een EK U18 speelt. De eerste wedstrijd is tegen Spanje en daarna nog twee wedstrijden afhankelijk van de winst of verlies. Dale heeft afgelopen week ook nog het EK U20 in Portugal gespeeld. Daily moest dit toernooi U 20 verstek laten gaan i.v.m. een hamstringblessure. Hij benutte die tijd om te revalideren en zich volledig te richten op het EK U18. Voor hem kwam dus het EK in Portugal nog te vroeg.

Dale en Daily trainen drie keer per week bij NTC in Amsterdam. Marckus doet het laatste jaar Rugbyacademie in Alkmaar. De drie CasRC’ers hopen een goed spel neer te zetten om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en een plek in de Championship poule te behouden. (Foto: Theo Beentjes)