Carel Kraayenhof opent seizoen De Zwaan Cultureel

Vrijdag 23 september is de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen van De Zwaan Cultureel. En wat voor één: niemand minder dan Carel Kraayenhof staat op het podium. Dat belooft een mooi begin van een verder ook schitterend seizoen!

Kraayenhof speelt samen met Juan Pablo Dobal de voorstelling ‘Hotel Victoria’. Het hotel is het baken in de zee voor de reizende muzikant. Er zijn tijden in hun leven dat zij ‘uit de koffer’ leven en van hotel naar hotel trekken. Hoeveel avonden en nachten na concerten eindigen niet in de kleedkamer van het theater of in de hotelbar! En daar wordt dan weer de bandoneón uit de koffer getrokken en de oude hotelvleugel opengeslagen. En dat ze de volgende ochtend wakker worden en vergeten zijn waar je ook al weer was…
Een muzikantenleven is een gek, mooi leven, dat van een ‘loco lindo’!

Van groots en ruig tot verfijnd en liefdevol: bandoneonist Carel Kraayenhof en de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal slepen u mee in het brede scala van de Argentijnse volksmuziek, aangevuld met eigen composities. Tango’s, milonga’s, polyritmische dansmuziek en meer. De prachtige, unieke klank van Kraayenhofs bandoneon en het spel van Dobal op de vleugel zullen de bezoekers van Zwaan Cultureel vullen met hartstocht en melancholie. Pinkt u gerust een traantje weg, niemand kijkt.

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal treden bij ons op vrijdag 23 september, aanvang 20.15 uur. De toegangsprijs is 17,50,  Vrienden van de Zwaan Cultureel krijgen 2,50 korting.

Kaartverkoop via boekhandel Schuyt of aan de zaal (mits nog beschikbaar), of via de online kaartverkoop.Voor meer informatie en andere voorstellingen zie de website van De Zwaan Cultureel: www.dezwaancultureel.nl.