Camping Geversduin ontwaakt

Castricum – De eerste stacaravans zijn uit hun winterstalling gehaald en vinden weer hun geliefde plaats op Camping Geversduin. De seizoenplaatsen worden gezellig gemaakt met plantjes, lampjes en kunstwerken. Nu de dagen langer worden en de zon zich steeds meer laat zien, kunnen de echte kampeerders niet wachten om hun vrije tijd in de natuur door te brengen. Vanaf donderdag 29 maart is Camping Geversduin weer geopend en is iedereen welkom om dat speciale campinggevoel te ervaren.

Het Centrumplein van Camping Geversduin heeft deze winter een totale metamorfose gekregen. Zo is er vanaf dit seizoen een nieuw restaurant; Knoest Eten en Drinken. Een heerlijke plek voor ontbijt, lunch of verse pizza. Bekijk vooral eens de bijzondere moswand in het restaurant (zie foto). Daarnaast is er is een minimarkt gekomen voor de vergeten boodschappen en verse broodjes. De recreatieruimte heeft een nieuw onderkomen gekregen en het grote springkussen is verplaatst, waardoor het terras vergroot is en er meer gelegenheid is om te zitten.

Tijdens de vakanties en in de weekenden in mei en juni staat het recreatieteam weer klaar om alle gasten te vermaken met leuke activiteiten. Zo kunnen kinderen op Eerste Paasdag paaseieren zoeken op Camping Geversduin en paasbroodjes bakken boven het kampvuur. Maar ook na Pasen organiseert het recreatieteam genoeg leuke activiteiten. Ga bijvoorbeeld mee op uilenexcursie of ga korvissen in de Noordzee. Kinderen kunnen knutselen tijdens CreativiTIJD, bouwen aan een fort met materialen uit de natuur of deelnemen aan een kindermusical.