Brandweer in actie

Dinsdag 14 maart om 14.05 zijn de brandweerlieden opgeroepen om een meting te verrichten in een woning aan de Meester Ludwigstraat. Dit gebeurde nadat de ambulancedienst was opgeroepen omdat een meisje zich niet lekker voelde en er een rare lucht werd waargenomen. Er werden geen vreemde concentraties gemeten.
Woensdagochtend 15 maart om 4.00 uur is de brandweer op verzoek van de ambulancedienst ingezet. Na een val moest een persoon met de hoogwerker van de brandweer Wormerveer naar beneden worden gebracht.
Een dag later, om 19.35 uur, is de brandweer met spoed uitgerukt naar zorgcentrum De Boogaert vanwege een waterlekkage. Het water kwam in de liftschat terecht en er werd voor kortsluiting gevreesd. De brandweer heeft het meeste water weggehaald en de rest van het werk overgedragen aan de technisch dienst van De Boogaert die een monteur heeft ingeschakeld om de lekkage te verhelpen.
Zaterdag om 16.45 uur heeft de brandweer een persoon bevrijd uit de lift van een appartementencomplex aan de Torenstraat. Foto: Evelien Olivier.