Braderieconcert Emergo op Bakkerspleintje

Castricum – Op zondag 14 mei speelt het opleidingsorkest van muziekvereniging Emergo tijdens de braderie in het dorpscentrum. Het orkest speelt om 14.00 en 15.00 uur op het terras van restaurant Tasca aan het Bakkerspleintje. Onder leiding van dirigent Henk Veldt spelen de leden een afwisselend programma van nummers uit de top 40 en filmmuziek.

Het publiek wordt gevraagd zelf een (klap)stoeltje mee te nemen. Speciaal op deze Moederdag zijn natuurlijk alle moeders in Castricum uitgenodigd om te komen luisteren naar de muzikale prestaties van de jeugdleden van Emergo. Ook speciaal voor deze dag zal het orkest in verband met de oldtimershow op het plein de begintune van de Formule-1-races ten gehore brengen.

Samen muziek maken is een fantastische hobby. Ouders met kinderen die hiervoor belangstelling hebben wordt aangeraden om zeker een bezoekje te brengen aan de informatiekraam van Emergo. Deze staat aan het begin van het Bakkerspleintje. Hier kunnen zij terecht voor informatie over de bruisende vereniging, muzieklessen in samenwerking met muziekschool Toonbeeld, een proefles, een instrument in bruikleen krijgen, de vele activiteiten en meer.

Als u vroeger een instrument heeft bespeeld en dit weer wilt oppakken, bent u ook van harte welkom bij Emergo. Maar ook als u wel eens denkt: hoe leuk het is om samen muziek te maken; schroom dan niet. Kom langs bij de informatiekraam van muziekvereniging Emergo. (Foto: aangeleverd)