‘Blues in Bakkum’ ontvangt de Bloes Broers

Bakkum – Na veertig jaar maken de Bloes Broers eindelijk hun debuut bij Fase Fier tijdens een nieuw optreden van ‘Blues in Bakkum’. De populaire groep komt het jubileumconcert in Laurentz Heemskerk op 19 november nog eens dunnetjes overdoen op zondag 26 november in Bakkum. Deze formatie bestaat uit Herman en Hans Schoone (gitaar en bas), Marc Huis in ‘t Veld (drums), Vincent Hiemstra (leadgitaar) en Erwin Aubroeck (Hammondorgel).

Liefhebbers van de onvervalste blues kunnen die middag genieten van lekkere slow blues, afgewisseld met dampende Texas blues en swingende Chicago blues. Geen feest der herkenning van plat-gespeelde bluesstandards, maar spannende nummers met onverwachte uitstapjes. Te verwachten zijn niet alleen nummers van Coco Montoya, Kim Wilson en Ronnie Earl, maar ook van meer bekende namen als Joe Bonamassa, Eric Clapton en Steve Winwood.

Fase Fier opent haar deuren aan de Van Oldenbarneveldweg 25 op zondag 26 november dus graag weer voor alle bluesliefhebbers. Het optreden begint om 15.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur) en de toegang is gratis. (Foto: aangeleverd)