Blue World viert 25-jarig jubileum samen met grand café Balu

Castricum – Lange tijd was door de steeds veranderende coronamaatregelen onduidelijk wat er wel en niet mogelijk zou zijn om het vijfentwintigjarig jubileum van kledingzaak Blue World te vieren. Na twee enerverende jaren waarin niets viel te plannen, gaat Blue World dit jaar toch iets heel leuks doen om deze mijlpaal te vieren. Hiervoor hebben zij de handen ineengeslagen met grand café Balu. Op zondag 17 juli presenteren ze op het horecaplein de coverband The Tour!

In de afgelopen veertien jaar heeft allround coverband The Tour een ongeëvenaarde livereputatie opgebouwd. Met meer dan vijftienhonderd optredens in binnen- en buitenland is The Tour één van de meest succesvolle bands van Nederland. De band bestaat uit zes zeer professionele muzikanten en staat bekend om zijn ongekend strakke en energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloer-vullende hits. Met bijna tweehonderd hits in het repertoire is The Tour een echte allround hit-machine!

Vrij toegankelijk

,,En dat wilden we ook’’, vertelt het team van Blue World. ,,Een artiest of band die na alle ongemakken van de laatste jaren een positieve bijdrage kon leveren aan ons vijfentwintigjarig jubileum. Daarnaast willen wij met dit optreden in naam van de lokale ondernemers de klanten bedanken die ons tijdens en na de coronaperiodes loyaal zijn gebleven. Uw steun was en is meer dan welkom en wordt door ons zeer gewaardeerd. Het optreden is dan ook vrij toegankelijk voor iedereen die zin heeft in een supergezellige avond!’’ Het feestje begint om 17.00 uur met in het voorprogramma DJ Bodhi Olivio.

Toe aan een stukje verfrissing in jouw kledingkast? Loop dan even langs Blue World in winkelcentrum Geesterduin. Al vijfentwintig jaar een begrip in Castricum en omstreken. Kijk ook op www.blueworld.nl voor het aanbod in dames- en herenkleding in de webshop. Zin in een terrasje? Met mooi of slecht weer zit je altijd goed bij grand café Balu. Kijk op www.cafebalu.nl voor de openingstijden. (Foto: aangeleverd)