Blijf Bewegen met Team Sportservice Kennemerland

Castricum/ Heemskerk – „Blijf bewegen, ook als alle sport- en beweegactiviteiten zijn afgelast”, is de boodschap van Team Sportservice Kennemerland. Normaal zorgen zij voor gymlessen op de basisscholen, sportactiviteiten in de buurt, op het Cruijff Court en in de schoolvakanties. Nu verplaatsen ze de sport naar de woonkamer.

Met online tips biedt Team Sportservice sport- en spelactiviteiten aan voor kinderen, volwassenen en ouderen: „Bewegen is gezond voor brein en lichaam.” Ook de medewerkers van Team Sportservice werken vanuit huis en ervaren daardoor zelf hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. De coronacrisis vergt van iedereen behoorlijk wat flexibiliteit. We blijven zoveel mogelijk binnen; dus geen gymlessen of een gezellige buurtactiviteit. We missen het samen sporten en we zijn vast niet de enigen. Naast het plezier voor de kinderen hoopt Team Sportservice ook met de tips voor kinderen de ouders en verzorgers een beetje te ontlasten. De tips zijn te vinden op de website www.teamsportservice.nl/kennemerland en de Facebookpagina van Team Sportservice Kennemerland.

„Zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt om veilig en lekker te bewegen in en om huis.” Neem bij vragen contact op met Team Sportservice via kennemerland@teamsportservice.nl.

Buurtsportcoach Bart Neeft (Foto: aangeleverd)