Binnenstebuiten bij Atelier Marina & Sabrina

Bakkum – Dit weekeinde is de expositie ‘Inside Out’ te zien. Geïnspireerd door zanger-liedjesschrijver Edouard (foto) diept kunstenaarsduo Marina & Sabrina het thema ‘What if…’ hiermee verder uit. Wat gebeurt er als we ons mooie hart of juist de donkere plekken van onze ziel blootgeven of luisteren naar onze innerlijke stem? In lijn met het thema laat schilderes Sabrina Tacci onder meer een aantal portretten van haar serie ‘Dark portraits’ zien en Marina Pronk toont voor de eerste keer haar serie beelden met, niet toevallig, de titel ‘Inside Out’.

Live muziek

Op zondag 12 februari wanen we ons even in Zuid-Frankrijk bij de chansons van Edouard, de geboren fransman van Nederlandse komaf. Hij begon zijn carrière in een popband maar al snel realiseerde hij zich dat zijn passie ligt bij het schrijven en zingen van chansons. Waarom? Edouard: ,,Het begon allemaal met naar buiten kijken… buiten mezelf. Iemand anders willen zijn, mezelf met anderen vergelijken. Daarna kwam het contact met de muziek, met iets wat in mij vibreert. Zingen, spelen, contact met mezelf zoeken, mezelf leren bewonen in mijn eigen lichaam en in de buiten wereld. Mijn intimiteit is niet van mij alleen, het is universeel. Ik zing omdat het kind in mij vertelt dat ik het moet doen.’’

Handige informatie

Naast eigen repertoire brengt Edouard bekende Franse chansons, maar ook liedjes van onder meer David Bowie en Leonard Cohen. Het optreden is verdeeld over twee sets, waarvan de eerste op zondag om 15.30 uur en de tweede om 16.30 uur start. Atelier Marina & Sabrina aan de Van Oldenbarneveldweg 32 is elke vrijdag en het tweede weekeinde van de maand van 13.00 tot 18.00 uur open met op zondag live muziek. De toegang, een natje en een droogje zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de muziek wordt bijzonder gewaardeerd. Kijk op www.marinafotografie.nl voor meer informatie. (Foto: Aangeleverd)