Bingomiddag voor SIG bij FC Uitgeest groot succes!

Tijdens de Beursvloer die in oktober vorig jaar werd gehouden in A9studios, zijn er heel veel matches gemaakt. Eén ervan is een match tussen  SIG, (organisatie voor ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking) en ABN AMRO-foundation.

Deze match resulteerde woensdag 21 januari in een gezellige bingo-middag in de kantine van FC Uitgeest.

SIG zocht een locatie om een Nieuwjaars-borrel in de vorm van een  bingo te organiseren voor 100-120 mensen met een beperking uit de regio. Tijdens de beursvloer werd er een match gemaakt tussen Carola Weterings (namens SIG), Jack Zwarthoed (namens FC Uitgeest) en Rob Endema die als ambassadeur van de ABN AMRO Foundation een bemiddelende rol heeft gespeeld en de financiering mogelijk gemaakt door collega’s in te zetten:  Edwin Duijn, Erik Rentenaar, Frank van den Booren, Jan Laarhoven, Len den Boer en Rob Endema hebben de match invulling gegeven. Endema: ,,Natuurlijk wilden wij als ABN AMRO meewerken aan het verzoek van SIG. Toevalligerwijs zijn de meesten van ons nauw betrokken bij FC Uitgeest.’’ Zodoende kwam de gewenste locatie al snel op de kantine van de Uitgeester voetbalclub.  Jack Zwarthoed heeft als voorzitter van FC Uitgeest groen licht gegeven, zo ook de kantinebeheerder Loek Breetveld.
Na ontvangst met koffie en thee werd er een heerlijke lunch geserveerd voor de medewerkers van de SIG-dagbesteding en hun cliënten, waarna de bingo onder luid enthousiasme kon beginnen.

In de pauze  werd er – onder het genot van een alcoholvrij drankje – gezellige muziek gedraaid. Degenen die niets gewonnen hadden, ontvingen alsnog een prijsje, zodat iedereen blij en voldaan huiswaarts kon keren.
Vrijwilligers en sponsors die dit feest mede mogelijk maakten werden bedankt. (Anita Webbe)