Bijzonder voorjaarproject Projectkoor Castricum

Het bekende Projectkoor Castricum is na het recente en uitverkochte kerstconcert momenteel actief met het organiseren van een bijzonder voorjaarsproject getiteld ‘Sing in Springtime’.
In de maand maart zal in vijf weken een boeiend en beslist niet te moeilijk repertoire worden ingestudeerd met afwisselend licht klassiek en swingende lichtvoetige muziek. Aan het recente kerstconcert werkten bijna 70 deelnemers mee, afkomstig uit de hele regio. Geprogrammeerd zijn nu o.a. een prachtige compositie van John Rutter ‘Look at the world’, het subtiele ‘Abschied vom Walde’ van Mendelssohn maar ook het swingende ‘I will follow him’ uit de film ‘Sister Act’. Uit de musical ‘Phantom of the Opera’ ook een fragment, evenals een sprankelende compositie van Irving Berlin ‘Play for me a simple melody’.
De muzikale leiding is in handen van Cees Brugman, terwijl de pianobegeleiding wordt verzorgd door Gijs Braakman. Medewerking wordt verleend door een trio van het bekende Kennemer Blaaskwintet.
De repetities vinden plaats in de Protestantse Kerk Limmen (Zuidkerkenlaan naast de Hortus) op de zaterdagen 2, 9, 16, 23 en 30 maart van 10.00 tot 12.30 uur. Op zaterdag 30 maart vindt in de middag een concert plaats in dezelfde kerk om 14.00 uur. Ditmaal een speciale voorjaarsprijs van 7,50 euro (inclusief een drankje na afloop concert).
Voor verdere informatie wordt verwezen naar de website: projectkoor-castricum.nl. Men kan zich aanmelden via e-mail of per post. Kosten 45 euro, inclusief lunch 30 maart. Aanmelden voor 1 februari. Meer informatie: Caroline Groenland, tel. 0251-670336 (mail: c.m.groenland@gmail.com) of Marcella Droge, tel. 06-19971303 (mail: marcelladroge@gmail.com). (Foto: aangeleverd)