Bijzonder concert van ensemble Khareba & Gogia

Het ensemble Khareba & Gogia uit Georgië komt vrijdag 16 november naar Akersloot met een bijzonder programma. Georgië heeft een eeuwenlange traditie van meerstemmige zang met grote verfijning en regionale variaties. Niet voor niets behoort de meerstemmige zang uit Georgië tot het culturele werelderfgoed van Unesco. Het repertoire van Khareba & Gogia varieert van vrolijke volksmuziek, religieuze en romantische liedjes en traditionele dansmuziek uit verschillende delen van Georgië. De zang wordt naast de accordeon en gitaar virtuoos begeleid door een aantal specifiek Georgische instrumenten. In de pauze van het concert kan men kennis maken met bijzonder lekkere Georgische wijnen.

Wie-is-de-Mol-kijkend Nederland heeft inmiddels het prachtige Georgië omarmd. Khareba & Gogia nodigt een ieder uit om volop te genieten van de unieke, warme klanken uit dit deel van de wereld.

Het concert op 16 november is in de Hervormde Kerk, Dielofslaantje 4 in Akersloot. Aanvang 20.15 uur. Kerk is open vanaf 19.30 uur. Kaarten à 15 euro (inclusief glas Georgische wijn in de pauze) zijn verkrijgbaar voorafgaand aan het concert. Graag contant en gepast betalen. Reserveren kan via judithhollenberg@quicknet.nl o.v.v. naam en aantal kaarten. Voor meer informatie:www.khareba.nl (Foto: aangeleverd)