Bijna driehonderd kinderen bezochten de kabouters

Castricum – In de herfstvakantie bezochten bijna driehonderd kinderen de Tuin van Kapitein Rommel. Ze kwamen naar deze locatie om er kabouters te spotten. Vrijwilligers ontvingen de kinderen bij de poort. Ondanks de aangescherpte richtlijnen konden de kinderen genieten van onder meer de kabouterdans en vele spelletjes. Ook konden ze zelf een egel maken van klei. De kabouterpannenkoekjes vormden een ware traktatie.

Chantal Groot liet na afloop van haar bezoek het volgende bericht bij de organisatie achter: ,,Ik wilde laten weten dat wij echt een geweldig leuke middag hebben gehad bij u in de tuin! Het was allemaal goed georganiseerd en alles zag er geweldig mooi uit. Onze oudste van acht wilde eigenlijk niet mee, maar heeft het stiekem ook superleuk gehad. Als herinnering om jullie te steunen hebben wij een houten kabouter nu bij de voordeur staan, geweldig!’’

Voorlopig zullen we het even met de mooie herinnering moeten doen, want de Tuin van Kapitein Rommel is momenteel helaas weer gesloten in verband met de geldende maatregelen rond het coronavirus. (Foto: aangeleverd)