BiebStart PLUS: gratis voorleesmomenten

Regio – Met ingang van deze maand organiseert Bibliotheek Kennemerwaard maandelijks een voorleesmoment voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar in de bibliotheken in Alkmaar Centrum, De Mare, Bergen, Castricum, Akersloot en Limmen. Kinderen en hun (groot)ouders zijn van harte welkom. Behalve het voorlezen is er ook een ontdekspel en ontmoetingsmoment. Iedere Biebstart PLUS komt er een ander thema aan bod.

Waar en wanneer

Op dinsdag 7 september is de aftrap van BiebStart PLUS in de bibliotheek in Alkmaar Centrum om 16.00 uur. Op woensdag 8 september in Castricum om 15.15 uur. En op dinsdag 14 september in Bergen om van 15.00 uur. Op woensdag 15 september in Akersloot om 15.15 uur. Op dinsdag 21 september in De Mare om 15.00 uur en op woensdag 22 september in de bibliotheek in Limmen om 15.15 uur. Samen met je (klein)kinderen bezig zijn met boekjes, verhaaltjes en liedjes is leuk en stimuleert ook de taalontwikkeling!

Aanmelden

De BiebStart PLUS activiteiten zijn gratis te bezoeken. Aanmelden is vanwege de coronamaatregelen nu nog wel noodzakelijk. Dat kan via www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice op telefoonnummer 072 5156644. (Foto: aangeleverd)