Bewonersavond grafiet en gezondheid op 19 juni

De Provincie Noord-Holland organiseert op 19 juni een informatieavond voor bewoners van de IJmond over grafietregen en gezondheid. Het RIVM  en gedeputeerde Milieu zijn op deze avond aanwezig om vragen over de rapportage ‘Inschatting gezondheidsrisico’s grafietregen in Wijk aan Zee’ te beantwoorden. De GGD Kennemerland is aanwezig voor vragen over gezondheid in de leefomgeving met betrekking tot grafietregens.

De provincie, het RIVM en de GGD Kennemerland begrijpen dat er veel vragen zijn naar aanleiding van het nieuws over de grafietregen deze week. Daarom organiseert de provincie op 19 juni de bewonersavond. Locatie en tijdstip van de bewonersavond worden nog bekendgemaakt.

Wie in de tussentijd al vragen heeft over het rapport, kan het RIVM bereiken op 030-274 9111 en info@rivm.nl. Wie vragen heeft over de gezondheid, kan contact opnemen met de GGD Kennemerland (023-515 9500). Voor vragen over de bewonersavond kan contact opgenomen worden met de provincie op grafietregen@noord-holland.nl. (Foto: aangeleverd)