Bekersucces tafeltennissers Castricum

Afgelopen donderdag werd in Velsen-Noord door het eerste bekerteam van tafeltennisvereniging Castricum gespeeld voor de bekercompetitie. Aan deze competitie deden drie Castricumse bekerteams mee. Team 2 en 3 zijn uitgeschakeld in de tweede ronde. Team 1, bestaande uit Renny Hup en Sandra Staring, speelde in de tweede ronde in een poule van 7 waar gestreden moest worden voor een plaats in de finales van deze competitie. De laatste speelavond was bij Doko in Velsen-Noord waarbij het tweetal tegen twee spelers van Doko en twee spelers van het Nootwheer uit Purmerend moest strijden. Renny en Sandra zijn momenteel in topvorm en lieten slechts twee punten liggen door nipt te verliezen van Sjoerd Tuinstra van het Noothweer. Beide spelers zijn goed op elkaar ingespeeld, ze wonnen de meeste dubbels in de bekercompetitie, zo ook het dubbelspel  tegen Doko en het Nootwheer. Door een totaal van acht punten deze avond werd een plek in de finaleavond veilig gesteld.

Renny en Sandra mogen vrijdag 24 mei bij Flits/Theresia in Zaandam tafeltennissen tegen de nummers 1 en 2 van andere poules voor een plek op het podium. (Foto: aangeleverd)