Beginnen met hardlopen

In zeven weken leren hardlopen met ‘Yakult Start to Run’

Castricum – Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen in eigen tempo. Het Yakult Start to Run programma is voor iedereen. Mannen en vrouwen, jong en oud, beginners of al een klein beetje getraind.

Professionele trainers van AV Castricum begeleiden en coachen jou hierbij. Je leert de juiste loophouding- en techniek. En je traint altijd in een groep, wel zo gezellig en veilig. Samen werk je naar hetzelfde doel: 25 minuten hardlopen in week zeven tijdens de Start to Finish loop.

De trainingen starten op zaterdag 7 maart om 9.30 uur vanaf het clubhuis van AV Castricum. Je traint vanaf daar in de duinen, wat de trainingen afwisselend maakt. De cursus is bovendien inclusief een mini-abonnement op het tijdschrift Runner’s World (drie edities), de voedingsgids voor sporters (bijna 200 pagina’s) vol gezonde tips en recepten, en huiswerkondersteuning via een app met audiocoaching. aanmelden via www.yakultstarttorun.nl.

Na zeven weken heb je loopmaatjes. Je kunt daarna alleen verder, samen met een loopmaatje, of doorstromen naar een van de loopgroepen bij AV Castricum. De trainingen worden gegeven door de ervaren en enthousiaste looptrainers Monique van Wijngaarden en Piet-Hein Twisk. (Foto: Atletiek Vereniging Castricum)