Basiscursus tekenen bij Perspectief

Bakkum – Nog op zoek naar een leuke creatieve hobby voor de komende wintermaanden? Kom eens een kijkje nemen bij Perspectief, de vereniging met zeer veel mogelijkheden. Wie eenmaal lid is van Perspectief kan in haar ateliers aan de Van Oldenbarneveldtweg 37 naar hartenlust één of meerdere kunstvormen beoefenen. Naast realistisch of abstract schilderen met acryl-, olie- of aquarelverf kan men er modeltekenen, met glas of hout werken, boetseren, etsen of steenhakken.

Voor wie kennis wil maken met Perspectief maar nog niet weet welke kunstvorm het beste bij hem past, organiseert deze vereniging elk jaar een tweetal basiscursussen tekenen en schilderen. Op vrijdagmiddag 9 september van 13.30 tot 16.00 uur start de zes weken durende basiscursus tekentechnieken. Aan de hand van voorbeelden uit de kunstgeschiedenis begeleidt kunstenares en docente Afke Spaargaren (foto) de cursisten bij het hanteren van de diverse materialen in verschillende technieken. Laat je verrassen door de mogelijkheden van onder andere potlood, pastel en in water oplosbaar krijt.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en kan vervolgd worden met de cursus schildertechnieken. De kosten voor deelname bedragen 75 euro voor leden en 100 euro voor overige belangstellenden. Als men besluit om lid te worden, vindt verrekening plaats. (Foto: Annemieke Jurrjens)