Band Die Vers presenteert zaterdag nieuwe EP

Castricum – Onder de titel ‘Verse Trek’ brengt de band Die Vers deze week een nieuwe EP uit. Deze EP bevat vijf tracks en zal vanaf zaterdag te koop zijn op cd. Ook zijn de tracks van de uit Castricum afkomstige band dan via streamingdiensten als Spotify te beluisteren. De presentatie van de nieuwe EP vindt plaats in Podiumcafé Toos aan de Parallelweg 7 in Beverwijk.

Na de eerste ‘demo’ in 2016 en de akoestische EP in 2017 speelde Die Vers veel shows in en om Castricum, maar ook in de rest van het land en zelfs in België. De band maakte in de afgelopen jaren veel nieuwe nummers en in 2020 verscheen de single ‘Ruimte’. Er volgden nog twee singles met bijbehorende videoclips op YouTube. De wens om de EP af te ronden en met een show de wereld in te blazen bleef overeind. Nadat Die Vers het podium bij Podiumcafé Toos in 2021 als eerste band betrad, zijn ze aankomende zaterdag terug.

De EP bestaat uit vijf nummers. Die Vers wil meer optreden en toewerken naar een album. Tijdens het Castricums Smaakmakers Festival was de band vorige week niet compleet, maar twee van de bandleden hebben er wel als duo D.R.I.E. gestaan. Zaterdagavond is de zaal geopend vanaf 21.30 uur, de toegangsprijs bedraagt 5 euro.