Bak’m opent de deuren, proeverij op 21 en 22 juli

Bak’m is de nieuwe ambachtelijke bakker op het landgoed Duin en Bosch. Bak’m maakt brood, koek en taart met liefde en aandacht. Er wordt gewerkt met natuurlijke grondstoffen en een eigen desem. Klanten kunnen over de schouders van de bakkers meekijken. Alle producten worden op locatie gemaakt. Bak’m neemt ook de tijd. Voor het lange rijsproces, voor de klanten en de mensen met wordt gewerkt.

Vanaf 18 juli opent Bak’m haar deuren en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 7.30 uur tot 17.00 uur. De geur van vers gebakken brood, koek en taart verspreidt zich dan al vroeg in de ochtend over het landgoed. Voor de bewoners en bezoekers op het landgoed en ook voor inwoners van Bakkum een mooie en vooral lekkere aanvulling op de bestaande voorzieningen. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli organiseert Bak’m een proeverij van 15.00 tot 17.00 uur. Iedereen die kennis wil maken met de producten van Bak’m is welkom.

Bak’m is een voortzetting van de succesvolle dagactiviteit Bakk’m van Reakt, specialist in maatschappelijke participatie, waar cliënten van Reakt, GGZ Dijk en Duin en daarbuiten, onder begeleiding van Annemie Kolgen van Reakt en vrijwilligers, koek en taart maken en aan hun herstel en ontwikkeling werken. In de nieuwe opzet gaat Dominique Omes samenwerken met Reakt. Dominique gaat zich vooral bezig houden met het ondernemersdeel en het bakken van brood en Reakt krijgt daardoor meer tijd voor de begeleiding van de cliënten. Voor de cliënten ontstaan er meer afwisselende werkzaamheden. Meer weten? Kijk op www.bakm.nl of mail naar: info@bakm.nl.