Bakkumse meiden spelen in Diep in de Zee

Komend weekend speelt de Stichting Jeugdtheater Heiloo haar jaarlijkse familievoorstelling ‘Diep in de zee…’ in Theater de Beun in Heiloo. De Bakkumse meiden Birte, Felien en Maud zijn lid van SJTH en hebben veel zin in het voorstellingsweekend. “We hopen natuurlijk dat de zaal elke keer goed vol zit, daar doen we het voor!”

Vanaf de zomervakantie vorig jaar zijn ze met het stuk bezig, dat is geschreven door regisseur Sanne Himmelreich. Op de vraag waarom ze bij een theatergroep in Heiloo zitten volgt een duidelijk antwoord: “Bij SJTH is veel aandacht voor zowel toneel, zang én dans, met begeleiding van professionals. Je hoeft niet één ding te kiezen, overal is aandacht voor. Het maakt de voorstelling heel afwisselend en leuk om naar te kijken.”

‘Diep in de zee…’ is een familievoorstelling die vooral bedoeld is voor kinderen van de basisschool. De bewoners van diepzeedorp Schubbeblubberveen hebben een probleem. Het dorp krijgt dagelijks te maken met golfslag, heftige kou en niet te vergeten, vuilstormen! Vanwege dit dreigende gevaar, is het voor alle inwoners verboden het dorp te verlaten. Maar of iedereen zich daaraan houdt?

Voorstelling: zaterdag 4 februari 15.15 uur en 20.15 uur. Zondag 5 februari 12.15 uur en 15.15 uur. Kaarten à 9 euro via www.sjth.nl of bij de kassa van Theater de Beun. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar, dan kun je op 16 februari auditie doen voor volgend jaar, zie website.