Uit Je Bak 2018 op zondag 29 juli

Dit jaar is Uit Je Bak op 29juli 2018. Zoals elk jaar is dat dus de laatste zondag van juli. Ook nu is de organisatie bezig om een mooi programma neer te zetten om er een cultureel uitdagend feest van te maken in Castricum!

Uit Je Bak is één van de, en zo niet grootste culturele festivals van Castricum. Dit jaar is er weer een nieuw ontwerp uit de koker van Yetiland. Het hele festival zal worden ingericht met zijn unieke stijl.

Naast creatieve ontwerpen zijn er natuurlijk ook bands! Gecontracteerd zijn de bands Triangle, Starfish, Anemoi, Moor Park (foto), Black Acid en last but not least Tape Toy.

Ook theater mag niet ontbreken op Uit Je Bak! Trots zijn de organisatoren dan ook dat ‘onze eigen’ Maarten Mantel het podium beklimt en een unieke Uit Je Bak show neer gaat zetten! Maarten Mantel (24) is cabaretier. In 2017 stond de Castricummer met zijn Oudejaarsconference in De Bakkerij en hij organiseert regelmatig cabaretavonden in Castricum.

Daarnaast komen er ook nog andere toffe acts op Uit Je Bak! Wees er dus bij!

Uit Je Bak begint op zondag 29 juli rond 13.00 uur en duurt tot 22.00 uur! Locatie: het Willem de Rijkepark. De entree is zoals altijd gratis!  (foto: aangeleverd)