Award voor Cafetaria Family is kroon op 15 jaar werk

Toen Jacqueline van Hoolwerff van Cafetaria Family in Uitgeest vorige week naar de ondernemersdag ging, kon zij nog niet vermoeden hoe deze dag zou verlopen. Er was een spreker over trends in de fastfood branche en Family presenteerde het plan voor de komende tijd. Toen na de lunch verschillende Awards op gebied van onder andere gastvrijheid, hygiëne en marketing werden uitgereikt, zat zij daar, ondanks nominaties hiervoor, niet bij. Pas toen haar man in nette kleding binnenliep, begon er iets te dagen. Jacqueline: “Ik dacht, wat doe jíj nou hier? Toen bleek dat ik ook in de prijzen was gevallen.” En niet de eerste de beste prijs. Van de 44 Family Cafetaria’s werd de Uitgeester locatie aangemerkt als beste.

Drie keer per jaar stuurt Family een Mystery guest langs die op alle fronten beoordeelt en op het totaalplaatje scoorde Uitgeest deze keer het hoogst. Jacqueline: “Ik wist niet dat het mij zóveel zou doen, hier doe je het voor. In samenwerking met een fantastisch team want ik doe dit natuurlijk niet alleen. Er wordt veel geklaagd over de jeugd van tegenwoordig maar daar heb ik geen last van. Het personeel staat hier met veel plezier achter de toonbank en heeft voor iedereen een aardig woord of glimlach klaar.” Dan lachend: “En over een paar weken komt Roxy terug uit Zuid-Afrika, dan gaat de vlag uit want dan krijg ik wat meer lucht. Aan de views op facebook te zien, worden wij enorm gewaardeerd door de klant het waren er maar liefst 9100, zelfs mensen die geen klant zijn, zo leuk!”

Het is aan de warme en gezellige uitstraling te danken maar ook zeker aan de verse producten zoals de door Family zelf ontworpen Burger zonder E nummers.
Op 21 juni aanstaande zijn er leuke acties voor de klant in verband met de Family Feestdag.  Jacqueline: “Een klant zei na het winnen van de Award dat ik nu op het hoogtepunt kon stoppen, maar zo lang ik er lol in heb, ga ik lekker door.” (Monique Teeling)