Avondje uit en extra Tapasworkshop voor vrijwilligers in Uitgeest

Als onderdeel van het programma ‘Vrijwilligers Bedankt’ in Uitgeest wordt vrijwilligers op zondag 5 november een heerlijk avondje uit (kosteloos) geboden in Dorpshuis de Zwaan van 19:45 tot 22:00 uur. De gemeente Uitgeest wil met deze en andere activiteiten haar vrijwilligers bedanken voor de grote inzet voor Uitgeest!

De mooiste chansons worden in het dorpshuis ten gehore gebracht door de Franse zanger-gitarist Edouard! U kunt onder meer luisteren naar: Brel, Piaf, Clerc, Aznavour en Cohen! Zo nu en dan wordt een uitstapje gemaakt naar het Engelse genre: mooi in het gehoor liggende songs.

Een extra Tapasworkshop wordt georganiseerd ook op zondag 5 november van 15:00 tot 17:30 uur. In de knusse huiskamersfeer van ‘Dagbesteding Thuisbij’ in Uitgeest gaat kok Natasa samen met u aan de slag om de lekkerste tapashapjes te maken!

Aanmelden voor deze en andere Vrijwilligers Bedanktactiviteiten kan snel en eenvoudig op de website  www.vrijwilligers-bedankt.nl. Telefonisch aanmelden kan bij Welzijn Castricum: telefoon 0251 65 65 62. De openingstijden van Welzijn Castricum (op werkdagen) zijn van 9.00 uur tot 12.30 uur.