Autobedrijf Levering & Van Leeuwen nu ook BOVAG-lid

Limmen – Naast het lidmaatschap van de RDW en de oliespecialisatie vanuit MPM Oil, is Autobedrijf Levering & Van Leeuwen nu ook BOVAG-lid geworden. Dit betekent dat het bedrijf zich committeert aan bepaalde kwaliteitsnormen en standaarden. BOVAG-leden worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de gestelde eisen voor bijvoorbeeld vakmanschap, klantenservice en bedrijfsvoering. BOVAG-bedrijven zijn betrouwbaar en vakkundig (dankzij keurmerk en transparantie) en zorgen voor betrouwbare mobiliteit. U bent van harte welkom voor APK en onderhoud. Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto, maar ziet u hem hier niet staan, dan kunt u altijd even binnenlopen of bellen.

Winterbanden

De temperaturen dalen; tijd voor de winterbanden. Winterbanden zijn speciaal ontworpen om goed te presteren bij koude temperaturen, ijs en sneeuw. Ze hebben een zachtere rubbercompound die bij lage temperaturen flexibel blijft en grip biedt op gladde oppervlakken. Slim om dit te doen voor de grote kou en drukte. Maak een afspraak via de website of telefonisch. Voordeel: u kunt uw banden hier opslaan. Om de levensduur van uw automatische versnellingsbak te verlengen en het rijcomfort te verbeteren, is het essentieel om de olie in de automaatbak op tijd te laten vervangen. Zelfs bij lagere kilometerstanden kan de olie vervuild raken door slijtage, wat problemen kan veroorzaken bij het schakelen. Daarom is regelmatig professioneel spoelen en reinigen van uw automaat van groot belang. Autobedrijf Levering & Van Leeuwen onderscheidt zich door het aanbieden van deze service. Niet elke garage beschikt namelijk over een automaatspoelbak!

Kom langs aan de Maatlat 9c in Limmen of neem contact op per e-mail (info@leveringenvanleeuwen.nl) of telefoon (072 2100213). (Foto: aangeleverd)