checklist

Auto huren in 3 stappen!

PARTNERBIJDRAGE

Heb je geen eigen auto in bezit, maar heb je er toch af en toe één nodig? Dan is een auto huren tegenwoordig erg makkelijk gelukkig. Stel dus dat je bijvoorbeeld een weekendje naar Noord-Brabant gaat en je wilt hier een auto huren, dan zoek je bij Autohopper gewoon naar “autoverhuur Den Bosch“. Je krijgt meteen te zien welke auto’s je kunt huren en ook de prijs staat er bij vermeld. Je kunt hier uiteraard ook voor de rest van Nederland en dus ook in de omgeving van Castricum een auto huren. Hieronder vertellen we je hoe dit proces precies werkt!

1. Auto en data uitkiezen

De eerste stap is de data en de auto uitkiezen. Bij Autohopper kun je uit diverse auto’s van verschillende merken kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld compacte personenauto’s, SUV’s en busjes, maar ook automaat en handgeschakelde auto’s. Verder kun je ook voor elektrische voertuigen kiezen. Zie je bij de geselecteerde plaats en datum geen geschikte auto voor jou? Dan kun je een andere plaats in de buurt selecteren en kijken of ze daar wel een auto naar wens beschikbaar hebben. Verder kun je ook met de klantenservice contact opnemen, want ze denken graag met je mee om te zoeken naar een geschikte oplossing.

Je kunt een auto bijvoorbeeld voor een dag, weekend of hele week huren. Een huurdag bij Autohopper duurt van 08:00 tot 08:00 de eerstvolgende dag. Heb je de auto eerder dan 08:00 nodig, dan kun je ook altijd met de klantenservice contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

2. Extra opties

Bij het huren van een auto kun je kiezen voor extra opties. Zo kun je het eigen risico van € 750 naar € 350 verlagen, een extra bestuurder toevoegen, een kinderzitje en navigatie erbij nemen, enzovoorts. Bij alle opties staat duidelijk vermeld hoeveel extra geld je kwijt zult zijn, dus je komt niet voor verrassingen te staan achteraf wanneer je de rekening krijgt. Bij iedere auto krijg je trouwens standaard 100 vrije kilometers per dag. Rijd je meer kilometers, dan betaal je € 0,18 per extra kilometer.

3. Gegevens insturen en binnen 24 uur rijden

Als derde stap vul je je gegevens in en krijg je binnen 24 uur vrijblijvend de definitieve offerte waarmee je akkoord kunt gaan. Je hebt geen creditcard nodig om een auto bij Autohopper te kunnen huren, want je kunt het huurbedrag en de borg gewoon met pin betalen als je de auto ophaalt. Wanneer je de auto weer inlevert en er is geen schade geconstateerd en je hebt geen extra kilometers gemaakt, dan krijg je via retourpin het volledige borgbedrag weer op je rekening teruggestort. Dit duurt maximaal een werkdag.