Ashton Brother Joost Spijkers in Cultuurkoepel

Heiloo – Op vrijdag 11 februari treedt Ashton Brother Joost Spijkers op in de Cultuurkoepel met zijn voorstelling Hotel Spijkers. Speciaal voor dit concert heeft de Cultuurkoepel samen met restaurant Spijkers in Heiloo een Spijkersarrangement samengesteld.

Hotel Spijkers is de nieuwe theatervoorstelling van Joost Spijkers samen met zijn band, bestaande uit Arend Niks, Arno Bakker, Andreas Suntrop en Stan Mitrovic. Een muzikaal theateravontuur over de hunkering naar verbondenheid, samenzijn en vrijheid, en hoe herinneringen die verlangens kunnen waarmaken. Tijdens het ’s nachts aangeschoten wachten op de nachtportier van het hotel flitst het leven van de man aan hem voorbij. Golven van zoete, pijnlijke en geestige herinneringen volgen elkaar op. Aangejaagd door het in de lobby spelende orkestje bezingt de man hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Een hartstochtelijke ode aan de levenden én de doden uit zijn geschiedenis. Hier in dit obscure hotel, ver weg van de waan en de sleur van alledag, wordt samen eindeloos gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. In Hotel Spijkers hoeft een mens nooit meer alleen te zijn.

Met Spijkers II won Joost Spijkers in 2018 de Poelifinario cabaretprijs in de categorie kleinkunst. Volgens de jury stak Spijkers II met kop en schouders boven de andere voorstellingen uit. Met zijn muzikale soloavontuur laat Joost Spijkers zien dat hij nog meer kan dan wat hij doet met de Ashton Brothers. Locatie diner: Restaurant Spijkers (Raadhuisweg 3a, 1851 JA Heiloo) Aanvang diner: 17.15 uur Kaarten zonder diner à 18,50 euro of het Spijkersarrangement à 48,50 euro zijn via www.cultuurkoepelheiloo.nl te koop. (Foto: aangeleverd)