Arjen de Wit bij boekhandel Laan

Castricum – Aanstaande zaterdag vertelt Arjen tussen 11.00 en 13.00 uur over zijn (pré-)debuutroman  ‘Het meisje met de hoepels’ en tikt ook op zijn typemachine een ter plekke verzonnen verhaal op aanvraag.

Misschien ben je Arjen de Wit (Bakkum, 1986) wel eens tegengekomen op een markt of festival in Amsterdam, Haarlem of Castricum. Met zijn act ‘Verhalen op verzoek’ schrijft hij al tien jaar ultrakorte, persoonlijke verhalen, ter plekke verzonnen en direct uitgetikt op een oude schrijfmachine. Nu is er zijn boek ‘Het meisje met de hoepels’. Een zomerse coming-of-age-roman waarin drie vertellers je meenemen in hun dromen en hun leven: een Nederlandse student die alles achterlaat om een nieuw leven te starten in de Verenigde Staten, een meisje uit West-Virginia dat naam hoopt te maken met muurschilderingen die vanzelf verdwijnen en een geplaagde immigrantenzoon die Detroit verlaat op een motor. Een zinderend verhaal over afkomst, vrijheid en onmogelijke liefdes.

Ter promotie van ‘Het meisje met de hoepels’ komt Arjen de Wit met zijn typemachine naar boekhandel Laan om gratis verhalen te schrijven voor bezoekers. Uiteraard is zijn boek ook te koop. Kom langs voor een gratis verhaaltje op verzoek! (Foto: Boekhandel Laan)