Aquarius brengt musical ‘Judas en Jezus’ over lijdensverhaal

Akersloot – Aquarius heeft er weer zin in om een musical à la The Passion op te voeren. Na twee jaar afwezigheid kan het gelukkig weer. Corrie Kerssens heeft het script geschreven en samen met Ester Hopstaken de liedjes uitgezocht. De teksten zijn her en der herschreven, passend in het verhaal. Sandra Eriks verzorgt de choreografie.

De repetities voor deze musical lopen al even. In het begin van de coronatijd gebeurde dat via Zoom, ervan uitgaande dat dit niet zo lang zou gaan duren. Dat viel toch erg tegen, de koorleden stopten daarom uiteindelijk met repeteren voor de musical. Na een paar maanden de stemmen weer opwarmen, is men (koor + projectleden) vanaf september hard en serieus aan het repeteren om een mooie musical voor u te kunnen opvoeren.

Om ook tijdens de kerstnachtviering goed voor de dag te komen, repeteerde Aquarius vanaf begin november zelfs twee keer in de week. Ze kleden zich goed aan, in verband met de energiekosten en de daarbij behorende temperatuur in de kerk. Na een paar minuten zingen en bewegen voelen ze de ‘kou’ niet meer. Aquarius speelt de musical met maar liefst veertig koorleden, daarnaast zijn er diverse gastrollen. Muzikaal wordt het koor begeleid door Esther en de Hünkemänner. Tijdens de musical worden twintig nummers voorgedragen.

De koorleden zijn enthousiast en hebben er zin in! Kom meegenieten op één van de volgende data en zet het alvast in je agenda: vrijdag 24 maart, zaterdag 25 maart, vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april. De kaarten voor de musical zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Marskramer Velzeboer aan de Julianaweg 40 en te bestellen bij koorleden. Kijk op Facebook voor het laatste nieuws.