Anne Hoedeman doet namens Splinter mee aan Tweede Kamerverkiezingen

Castricum – Anne Hoedeman heeft zich kandidaat gesteld voor de politieke partij Splinter tijdens de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen. Dat betekent dat iedereen, die stemgerechtigd is, op 22 november op Hoedeman kan stemmen voor een plek in de Tweede Kamer.

Hoedeman is een enthousiaste en betrokken inwoner van Castricum, met een passie voor de zorg. Als kandidaat voor Splinter zet Hoedeman zich in voor een menselijk en efficiënt zorgbeleid met meer aandacht voor de mentale gezondheid. Als zorgverlener in de GGZ weet zij namelijk als geen ander welke knelpunten er spelen in deze sector. ,,Zeg wat je doet en doen wat je zegt is niet alleen in de GGZ een van de belangrijkste punten, ook in de politiek zou dit de standaard moeten zijn. Nederland verdient volksvertegenwoordigers die zich met hart en ziel inzetten, mensen met kennis van de vloer.’’

Over Splinter

Splinter is een progressieve, liberale, groene en sociaaldemocratische partij die zich inzet voor een inclusieve samenleving. De partij streeft naar vernieuwing en verandering in de Nederlandse politiek en doet dit door scherp en onafhankelijk te zijn. Splinter is opgericht door voormalig Kamerlid Femke Merel van Kooten, die in haar eentje de netto zorgbonus van duizend euro voor elkaar kreeg. Daarnaast was zij onder andere betrokken bij de Parlementaire Ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag. (Foto: aangeleverd)