Alleenstaanden ontmoeten elkaar tijdens de maaltijd dankzij de ‘Tafel van Veel’

Castricum – Ben je alleen en hou je van uit eten gaan, maar houdt het alleen gaan je tegen? In samenwerking met Welzijn Castricum houden diverse restaurants een tafel vrij voor alleenstaanden om aan te schuiven. Vanaf woensdag 6 juli is er elke woensdag een tafel bij Balu, Eetbarlekker en d’Miamo, deze in samenwerking met Stiefel. Tegen een vast bedrag van 15 euro krijg je een maaltijd, dit is exclusief drankjes. Er is geen keuzemenu. De nadruk ligt op ontmoeting, dit in combinatie met heerlijk en gezellig samen eten. Een heerlijk avondje uit!

Ga je liever niet meer ’s avonds over straat? Er is ook de mogelijkheid om op woensdagen te lunchen bij Hof van Kijkuit of De Oude Keuken. Ook hier zal op woensdagen een Tafel van Veel zijn. Heb je een keuze gemaakt waar je wilt eten, bel dan wel eerst naar het restaurant en meld je aan voor de Tafel van Veel. Je bent welkom vanaf 18.00 uur. Deze restaurants draaien dit project tot en met september elke woensdag en daarna zullen andere restaurants het stokje overnemen. Keuze genoeg dus.

Trefpunt Heiloo gaat aansluiten bij het project, dus in de nabije toekomst hoopt men het aanbod te kunnen uitbreiden met restaurants in Heiloo. Draag je het project een warm hart toe en wil je een gastvrouw/-heer zijn, zodat de eerste alleenstaande niet aan een lege tafel hoeft te beginnen, meld je dan aan bij Welzijn Castricum! Voor meer informatie mail naar info@welzijncastricum.nl of bel 0251 656562 / 06 23690765. (Foto: Werner Moser via Pixabay)