Alle DOS-teams op het podium

Castricum – DOS Castricum nam op 4 februari in Beverwijk deel aan de tweede reeks voorwedstrijden turnen van rayon Kennemerland. Het was een teamwedstrijd voor alle turnsters, per toestel worden de beste drie cijfers meegenomen in de totaalscore.

De dag begon met Tessa Schermer in junior supplement E. Zij had een lastige start, maar op vloer en sprong herstelde ze zich knap. Samen met haar sterke team mocht ze een bronzen medaille mee naar huis nemen. In wedstrijd twee waren drie teams aan de beurt. In niveau 6 een team met Sophie Lee, Fenna Groen, Eefje Franken en Maud Marquilhas. Veel zenuwen maar vooral veel plezier bij deze meiden, die de wedstrijd erg stabiel turnden. Door de strakke oefeningen met hoge cijfers mochten ze op de tweede plaats op het podium gaan staan.

Féline Denneman, Fleur Denneman en Isabel Stein turnden als team in supplement F. Hier zijn mooie stappen gemaakt en nieuwe elementen geturnd, dat wierp zijn vruchten af; een zilveren medaille voor dit team! Lucille Glorie, Jolijn Kronenberg en Amber Schermer turnden als tweede team in supplement F. Ook zij lieten knappe oefeningen zien en kunnen terugkijken op veel succesjes. Het leverde hen een bronzen medaille op!

De dag werd door Iris Spil afgesloten in het derde team in supplement F. Van zenuwen bij haar geen sprake, vooral veel zin om te stralen! En stralen deed ze; prachtige stabiele oefeningen van haar en haar teamgenoten leverde DOS de laatste zilveren medaille van de dag op. Komend weekend mag de andere helft van de selectie in Beverwijk aantreden.

Op de foto:
Boven: Lucille Glorie en Féline Denneman. Midden: Fleur Denneman, Maud Marquilhas en Eefje Franken. Staand: Amber Schermer, Jolijn Kronenberg, Sophie Lee, Fenna Groen, Amber Schermer en Isabel Stein. (Foto: Sophie Denneman)