Afzwemmers in de maand december

Castricum – Half december moest zwembad De Witte Brug opnieuw de deuren sluiten door de aangescherpte maatregelen in verband met het COVID-19-virus. In de eerste twee weken van de maand hebben echter wel diverse kinderen afgezwommen en hun diploma behaald.

Zaterdag 5 december werd door een grote groep van 23 kandidaten voor het B-diploma afgezwommen. De eisen voor het B-diploma zijn een vervolg op het A-diploma; zwaarder, moeilijker en over een grotere afstand. De volgende jonge kandidaten beheersten al die eisen en zijn geslaagd: Olivier Achterberg, Liv Beentjes, Maxwell Berroa Mateo, Miles Blokker, Giel van Dam, Sam van Dijk, Nine van Drunen, Jack Duijn, Liz Jonker, Quinten Kramer, Emma McGregor, Oliver Mechelen, Wesley Meeldijk, Leon Obbens, Sake van der Plas, Tobias Schut, Fien Sinnige, Anouk Stoop, Sophie Vissers, Senn Vreeburg, Ferre Weijers, Yara de Winter en Lasse Woudt.

Met het behalen van het C-diploma heb je het Zwem-ABC compleet. Op zaterdag 12 december werd voor de laatste keer dit jaar afgezwommen en hebben 11 kandidaten hun C-diploma gehaald. Dit zijn: Mia Beemster, Toby van den Berg, Fiene van Blokland, Charlotte Kaandorp, Chloe de Keijzer, Boaz Kolemenoglu, Keeke Roggeveen, Sanna Tijsen, Kees van Velzen, Louise Vreeke en Guus Westrik. (Foto: Pixabay)