Aftrap van de Lokaal Vitaal-campagne

Castricum – Op vrijdag 4 februari vond de aftrap plaats van de Lokaal Vitaal-verkiezingscampagne. Een echte aftrap, waarbij het eerste elftal van de fusiepartij in het veld stond. Het decor past bij de sterke band die Lokaal Vitaal heeft met de sportverenigingen in de gemeente. De aftrap staat symbool voor de start van de competitie op weg naar het kampioenschap bij de verkiezingen op 14, 15 en 16 maart.

De sportiefste partij van de gemeente

Het team van aanvoerder Roel Beems bestaat naast het eerste elftal uit nog twintig spelers. De coach is Bert Meijer. Eerder maakte de partij, die zich de sportiefste partij van Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en De Woude noemt, al zijn verkiezingsprogramma en kandidatenlijst bekend. Vanaf nu zullen de uitingen van Lokaal Vitaal overal in het straatbeeld zichtbaar zijn. Naast gezondheid, bewegen en sport staat Lokaal Vitaal voor voldoende betaalbare woningen. De partij wil duizend nieuwe woningen realiseren, met de focus op starters en senioren. Daardoor komt de vastzittende woningmarkt in de gemeente weer in beweging. Andere belangrijke thema’s waar Lokaal Vitaal zich voor inzet zijn veiligheid, goede voorzieningen, mooie dorpen en lage lasten.

Lokaal Vitaal elektrische mobiel

Blikvanger van de campagne is de Lokaal Vitaal elektrische mobiel. Dit is een duurzaam, 100% elektrisch voertuig dat helemaal in de stijl van de partij is uitgerust. Verder heeft de partij een groot aantal vlaggen, spandoeken en banners ter beschikking. De leden dragen herkenbare witte jassen. In het logo is een Klavertje Vijf verwerkt, dat duidt op nog meer voorspoed dan een Klavertje Vier al te bieden heeft.  Lokaal Vitaal gaat de verkiezingen in als Lijst 1. De partij komt voort uit de  samenvoeging van GDB en CKenG. Lees meer op lokaalvitaal.nl en volg de partij op alle social mediakanalen waarop Lokaal Vitaal actief is.